Online bank

Der er utallige forskellige udgifter, der findes i ens private finanser. I vores udgiftsbudget er der f.eks. telefoni. Men der er en del områder, hvor du kan spare nogle gryn. Her er udvalgte gode tips, som du kan tilgå uden det koster noget.

Den mest sandsynlige måde for dig til at blive rigmand på, er gennem en pensionsopsparing. Det udtalte en klog dame for noget tid siden. For alle er det gennemsnitligt den mest plausible metode at blive ved muffen på. Så man bør spekulere på, at sætte sig ind i pension, med de gode alternativer, der ligger i din kapitalpension.

Forsikringsdækninger er det du får i håbet om, aldrig nogensinde at få dem brugt. Du skal nøjeseende gennemtænke dine kritisk behov og ikke blindt gøre som alle andre. Der er højst sandsynligt forsikringer, du ikke behøver og som du kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må medtage. Bagefter du har valgt, så gælder det om at skalere dine forsikringer ned på et absolut minimum. Skal din motorcykelforsikring udelukkende forsikre fx 55.000 kroner eller kan du nøjes med en selvrisiko på 8.000 kroner, hvis din egendom nedbrænder ?

Pengeinstitutter er også en post, hvor der kan være mange penge at bespare. Uligheden mellem de mest eksklusive og de aller billigste banker er astronomisk. Vi snakker om, op mod 3.400 kr. per måned for en gennemsnitlig husstand + reallån. Lån til køb af ejerbolig er det største køb, som mange har i hele sit liv. Forbrugslån er stor grad den ting du bør være opmærksom på, når du vil fintune din privatøkonomi. En ting er renteudgifter, men også lånekursen er betydelig. Konvertering af lån er det, som kan optimere din privatøkonomi. En anden vigtig parameter er afventning af lån. Lån kan sammenlignes med accelleration af tid. Hvis du kan undlade fx. 12 mdr. med at låne penge og i stedet spare tilsvarende op i denne periode, så får du nedbragt din gæld, men også dine renteudgifter.

Er du medlem hos den rigtige fagforening, så har du ret til en del medlemsfordele. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er for resten en del penge at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har tvunget fagforeningsvalg via jobkontrakt. Men man kan jo altid vælge kun at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforbund kan støtte dig med både almindelige forsikringer og sundhedsforsikringer – så tænk over om det er smart at udmelde dig, hvis du haroplever fx kritisk sygdom.

Din mad er den post i din privat økonomi, som konstituerer den største part. Hvor nogle kan overleve for et meget lille rådighedsbeløb, hver måned, så er der andre, som spenderer store summer på dyr mad ude i byen. Et er hvis du køber mad ude på enten cafe eller fastfood delivery – men den helt store synder er den mad du køber og bager derhjemme. I dette tilfælde findes der det klassiske indkøb i supermarkeder, som man bærer hjem. Desværre er mange eftergivende for impuls køb, som betyder at kassekvitteringen løber løbsk. Et godt råd er, at du indkøber dine dagligvarer via nettet, via de nemme e-handlende supermarkeder. Her kan man købe de normale madvarer, men yderligere også de gode innovative tilbud på kasser med mad.

Du bør gennemse dine kontoudtog, så du neddrosler på alle områder af din husstandsøkonomi. Så kan du ende op med at have et meget sjovere slutbeløb til de dejlige ting af dit liv. Tusind tak fordi du læste med.