Internetbanker

Der er mange forskellige udgifter, der er i dannernes privatøkonomi. I et budget er der feks. telefoni. Men der er en række steder, hvor du kan spare . Her er de vigtigste gode finter, som du kan få uden at betale.

Den sikreste fremgangsmåde for dig til at blive rig på, er via en pensionsordning. Det fremførte en lærd person nøgternt. For mange er det statistisk set den mest plausible måde at blive milliardær på. Så du bør tænke over, at sætte dig mere ind i kapitalpension, med de værdiskabende alternativer, der findes i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det man bestiller i håbet om, aldrig at få brug for forsikringerne. Du bør nøje overveje dine reelle behov og ikke gøre som andre. Der er muligvis forsikringsdækninger, du nok ikke har brug for eller som du kan være foruden. Det er en vurderet risiko, du må tage. Bagefter du har valgt, så drejer det om at drosle dine forsikringsdækninger ned på et minimum. Skal din indboforsikring kun dække fx. 150.000 kr eller/og kan du leve med en selv-risiko på 105.000 dkk, hvis din villa brænder ned til aske?

Private banker er også en post, hvor der er mange penge at hente. Differencen mellem de mest dyrebare og de mest billige banker er stor. Vi snakker om, op til 2.800 kr. pr. md. for en traditionel kerne familie og huslån. Lån til ejerbolig er det største isolerede køb, som man har i hele sit liv. Forbrugslån er det man bør være fokuseret på, når du skal udvikle din private finanser. Et er renteudgifter, men også dagskursen er meget vigtig. Låneomlægning er det, som kan accelerere din privatøkonomi. En vigtigere parameter er afventning af lån. Lån kan forbindes med med accelleration af tid. Hvis man kan udskyde f.eks. 15 måneder med at låne pengene og i stedet spare op i perioden, så har du både nedbragt hovedstolen, men også rente udgifterne.

Har du medlemskab hos en faglig forening, så får du mulighed for en del medlemstilbud. Du kan også gennemtænke at melde dig ud. Der er gode at spare på en billigere fagforening. Nogle lønmodtagere har forceret fagforeningsvalg gennem arbejdsgiveren. Men man kan jo vælge blot at have en a kasse. Fagforbund kan assistere dig med almindelige forsikringer og sundhedsdækning – så gennemtænk om det er det rigtige at udmelde dig, hvis du haroplever f.eks. muskelbesvær.

Fødevarer er det område i din økonomi, der konstituerer den aller største andel. Nogle mennesker kan leve for et ultra lille rådighedsbeløb, hver måned, så er der andrefolk, som bruger gigantiske beløb på for eksempel eksklusiv mad. En ting er hvis man køber mad ude i byen på enten bøfhus eller take away – men den absolut store byrde er den mad du køber og laver derhjemme. Her er der det klassiske indkøb i supermarkedet, som man bærer hjem. Beklageligvis er vi offer for spontane køb, som betyder at bonen bliver for lang. Et godt råd er, at du indkøber dine madvarer via nettet, på de brugervenlige netbaserede supermarkeder. Her kan du enten indkøbe daglige madvarer, men yderligere også de gode fristende sortiment af kasser med mad.

Du bør altså efterse dine udgifter, så du skærer ned indenfor alle nicher af din budget. Derved kan du ende op med at have et meget højere slutbeløb til de sjove elementer af livet. Mange tak fordi du så min blog.