Fremtidens netbank

Der er mange forskellige udgifter, der eksisterer i ens privat økonomi. I et privatbudget er der for eksempel varme. Og der er en del poster, hvor du kan spare gode danske kroner. Her er vigtige og gode råd, som du kan læse gratis.

Den sikreste fremgangsmåde for danskerne at blive milliardær på, er kva en pensionsordning. Det udtalte en fag vismand en gang. For langt de fleste er det normalt den mest plausible måde at blive styrtende rig på. Så du bør tænke over, at sætte dig mere ind i private pension, med de værdifulde muligheder, der ligger i din kapitalpension.

Forsikringer er det vi bestiller i håbet om, aldrig at få dem brugt. Du bør tænke over dine nødvendige behov og ikke bare gøre som alle de andre. Der er højst sandsynligt forsikringer, du overhovedet ikke behøver eller som du kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må tage. Når du har fravalgt, så drejer det om at tage dine forsikringer ned på et absolut minimum. Skal din forsikring kun dække feks. 95.000 dkk og kan du nøjes med en selvbetaling på 85.000 kr, hvis lejlighed brænder ned til aske?

Sparekasser er ligeledes en udgiftpost, hvor der kan være mange penge at hente. Uligheden mellem de mest kostbare og de billigste banker er spektakulær. Vi hører om, op imod 3.500 kr om måneden for en middelset kerne familie plus reallån. Lån til køb af ejerbolig er det største enkelte køb, som mange har. Mange lån er i det hele taget den ting man bør være fokuseret på, når du vil fintune din privat økonomi. En ting er morrenter, men også dagskursen er essentiel. Låneomlægning er en ting, som kan forbedre din økonomiske formåen. Den vigtigste parameter er afventning af lån. Lån kan paralleliseres med eksaltering af tid. Hvis man kan vente fx. 15 måneder med at låne og i stedet for spare op i perioden, så får du nedbragt hovedstolen, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos en fagforening, så får du ret til en del fordelstilbud. Du kan også spekulere på at udmelde dig. Der er for resten en del at spare på en billig fagforening. Nogle mennesker har forceret fagforeningsvalg via fagaftale. Men du kan jo altid prioritere kun at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan bistå dig med forsikring og sundhed – så overvej om det er klogt at melde dig ud, hvis du oplever symtopmer som fx muskelbesvær.

Fødevarer er den del i din private finanser, der repræsenterer den klart største part. Nogle kan leve for et spartansk beløb, hver md., så er der andre personer, der køber for store summer på fx dyr mad. Et er når man køber din mad ude på enten reastauration eller drive-in – men den helt store synder er den mad du køber og tilbereder der hjemme. På dette område findes der det normale indkøb i supermarkeder, som man slæber hjem. Uheldigvis er danskere skydeskive for uforudsigelige køb, som resulterer i at dosmersedlen bliver for lang. Et godt råd er, at du indkøber dine mad på nettet, via de mange eSupermarkeder. Her kan man enten købe normale indkøb, men yderligere også de mange innovative tilbud på måltidskasser.

Du skal altså gennemse dine konti, så du sparer indenfor alle områder af din budget. Derved kan du ende op med at få et langt højere rådighedsbeløb til de sjove elementer i dit liv. Tusind tak fordi du læste min blog.